Muzejs atvērts apmeklētājiem!
top of page

Muzejs atvērts apmeklētājiem!


16.11.2021.

No 16. novembra Kuldīgas novada muzejs atsāk uzņemt apmeklētājus izstāžu un ekspozīciju ēkā, kas atrodas vēsturiskajā Bangertu villā. Muzeja apmeklējums iespējams, uzrādot derīgu sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.


Bērni līdz 12 gadu vecumam muzeju var apmeklēt tikai kopā ar pieaugušajiem, kuri var uzrādīt sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Bērniem no 12 gadiem jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu skrīninga testu ar negatīvu rezultātu.


Muzeja izstāžu un ekspozīciju ēka atvērta apmeklētājiem otrdienās no 12.00 līdz 18.00, savukārt no trešdienas līdz svētdienai strādājam no 10.00 līdz 18.00. 17. un 18. novembrī muzeja darba laiks mainīts – apmeklētājus gaidīsim ciemos no 10.00 līdz 17.00!


Rūpējoties par savu un apkārtējo drošību, apmeklējuma laikā jālieto sejas maska (izņemot bērnus līdz 7 gadu vecumam), jāievēro 2 metru distance (izņemot vienas mājsaimniecības pārstāvjus) un jāseko muzeja personāla norādījumiem. Ievērojot Ministru kabineta noteikumus, maksimālais cilvēku skaits ēkā ir 28. Lai nodrošinātu apmeklētāju un muzeja speciālistu drošību un labsajūtu, muzeja personāls regulāri uzkops ēku, dezinficēs virsmas, kā arī vairākas reizes dienā vēdinās telpas.


Muzeja izstāžu un ekspozīciju ēkā apskatāmas ekspozīcijas “Turīga kuldīdznieka dzīvoklis 20. gadsimta sākumā” un “Kuldīga pirms mums”. Līdz 16. janvārim aplūkojama Imanta Kristovska un Ellas Kristovskas-Mediņas kopizstāde, savukārt līdz 6. martam apskatāma izstāde “Valdziņu pa valdziņam”, kas iepazīstina ar rokdarbu kopas “Čaupe” vēsturi un kopas dalībnieču radītajiem rokdarbiem.


Kuldīgas novada muzejs aicina sabiedrību būt atbildīgiem un ievērot piesardzības pasākumus, kā arī lūdz atlikt muzeja apmeklējumu cilvēkiem, kuriem ir elpceļu infekcijas slimības simptomi, noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai stingra izolācija.


Ieeja muzeja izstāžu un ekspozīciju ēkā ir bez maksas.


Uz tikšanos muzejā!


bottom of page