Sveiciens pēdējā skolas dienā!
top of page

Sveiciens pēdējā skolas dienā!


29.05.2020.

Mācību gads ir noslēdzies, un mēs vēlamies teikt lielu paldies skolēniem, kuri šogad apmeklēja muzeju un piedalījās mūsu veidotajās nodarbībās un aktivitātēs. Katra klase, kas apmeklēja muzeju, piedalījās konkursā “Klašu reitings”. Ņemot vērā šībrīža situāciju un apkopotos rezultātus, esam nolēmuši uzvarētājus noskaidrot jaunā mācību gada sākumā.

Visvairāk punktu pilsētas skolu kategorijā ieguvusi V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas 8. c klase un Kuldīgas Centra vidusskolas 1. a un 1. b klase. Savukārt 3. vietu godam nopelnījusi Kuldīgas V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas 3. b klase.


Novada skolu kategorijā visčaklāk nodarbības apmeklēja Viduskurzemes pamatskolas-attīstības centra 1.–5. klase un 6. un 8. klase, savukārt trešās vietas ieguvēji ir Viduskurzemes pamatskolas–attīstības centra 7. klase.


Konkursa līderiem ar vienādu punktu skaitu septembrī nosūtīsim papildu uzdevumu, lai noskaidrotu uzvarētājus. Ar skolotājiem un klasēm sazināsimies jaunā mācību gada sākumā, lai informētu par veicamo uzdevumu un pasniegtu balvas, noslēdzot konkursu.

1. vietas ieguvēji saņems dāvanu karti 30 EUR vērtībā no picērijas “Stender’s pica”, 2. vietas ieguvēji – dāvanu karti 20 EUR vērtībā no picērijas “Stender’s pica”, savukārt 3. vietas ieguvēji – pārsteiguma balvu no Kuldīgas novada muzeja.


Paldies skolēniem un skolotājiem par atsaucību un "Stender's picai" par atbalstu!


Uz tikšanos nākamajā mācību gadā!

bottom of page