SALONVAKARS AR AKTIERI KĀRLI NEIMANI
top of page

SALONVAKARS AR AKTIERI KĀRLI NEIMANI

17.03.2023.

17. martā plkst. 18.00 Kuldīgas novada muzejs aicina uz salonvakaru ar aktieri Kārli Neimani. Mākslinieks pārsteigs ar iemīļotām, savulaik Edgara Liepiņa izpildītām dziesmām un dalīsies ar aktiera “aizkulišu noslēpumiem”.


Programmā iekļautas tādas dziesmas, kā “Korķa Dziesma”, “Mildas Tante”, “Ķiļķēns un Klimpa” un daudzas citas iemīļotas, savulaik E. Liepiņa izpildītās dziesmas. K. Neimanis tās pāraranžējis vienai ģitārai. Pievienojot šai muzikālajai daļai gan Kaspara Pūces, gan paša piedzīvotos (ne)gadījumus uz skatuves un aizkulisēs, izveidojis vienu jautru pasēdēšanu divās daļās.


Kārlis Neimanis: “Kas es esmu? (Jeb kas es i?) Es I, Lepns (pus)kurzemnieks (no mātes puses). Bet, ja nopietni esmu aktieris, un labi, ka tā. Šobrīd jau 5 gadus atrodos skatuves otrā pusē, pasniedzot teātra “gudrības” Kuldīgas jauniešiem. Bet aktieris ir un vienmēr paliks aktieris.”


Kuldīgas novada muzejs atdzīvina 20. gadsimta salonvakaru tradīciju, kur senatnīgā vidē un patīkamā kompānijā gūt kulturālu baudījumu.


Ieeja pasākumā bez maksas.

Vietu skaits ierobežots.

Rezervācija, zvanot pa tālruni 22015462.

bottom of page