Muzeju nakts brīnumi
top of page

Muzeju nakts brīnumi


14.05.2021.

Par godu Muzeju naktij jau šo sestdien un svētdien atdzīvosies Kuldīgas novada muzeja ēka, Pils ielā 5. Nakts tumšākajās stundās muzejā notiks brīnumainas lietas – Bangertu villa ietērpsies rotaļīgās gaismās un krāšņās animācijās.


Pa muzeja logiem varēs ielūkoties Bangertu villas Muzeju nakts svinībās un aizceļot laikā. Savdabīgo audiovizuālo piedzīvojumu sagatavojis pasākumu operators “UNTITLED originals”, animāciju autors ir Kārlis Ozoliņš, mūzikas partitūras autors – Patriks Piternieks.


“UNTITLED originals” producents Mārcis Gulbis: “Laikā, kad nevaram pulcēties, esam priecīgi par katru mirkli distancēta prieka. Aicinām baudīt ceļojumu laikā pie Bangertu villas tikai šogad un tikai Muzeju naktī. To darot, protams, atcerieties par distancēšanos.”


“Jau otro gadu Muzeju nakts nav tāda, kā ierasts. Ievērojot visus drošības pasākumus, realizējām ideju, kurā nolēmām parotaļāties un ļaut muzejam iemirdzēties krāšņā noformējumā, jo Muzeju naktij piestāv brīnumi. Vēlamies iepriecināt un pārsteigt Kuldīgas un novada iedzīvotājus,” stāsta muzeja māksliniece Antra Meike.


Kuldīgas novada muzejs aicina būt atbildīgiem un, baudot audiovizuālo piedzīvojumu muzeja teritorijā, ievērot valstī noteiktos drošības pasākumus, lai ierobežotu Covid-19 izplatību.

bottom of page