Muzejs atvērts apmeklētājiem
top of page

Muzejs atvērts apmeklētājiem


9.06.2021.

Kuldīgas novada muzeja izstāžu un ekspozīciju ēka ir atvērta apmeklētājiem. Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, apmeklējums ir iespējams tikai ar iepriekšēju pierakstu individuāliem apmeklētājiem vai vienas mājsaimniecības locekļiem. Lai pieteiktu apmeklējuma datumu un laiku, jāsazinās ar Apmeklētāju centru, zvanot pa tālruni 22015462.


Muzeja izstāžu un ekspozīciju telpas ir atvērtas apmeklētājiem otrdienās no plkst. 12.00 līdz 18.00, savukārt no trešdienas līdz svētdienai no plkst. 10.00 līdz 18.00. Pirmdienās izstāžu un ekspozīciju ēka ir slēgta.


Rūpējoties par savu un apkārtējo drošību, apmeklējuma laikā jālieto sejas maska. Lai novērstu drūzmēšanos un starp apmeklētājiem tiktu ievērota 2 metru distance, ēkā tiek organizēta vienvirziena plūsma, tāpēc aicinām ievērot muzeja personāla norādījumus un sekot norādēm. Ievērojot Ministru kabineta noteikumus, maksimālais cilvēku skaits ēkā ir 17. Lai nodrošinātu apmeklētāju un muzeja speciālistu drošību un labsajūtu, muzeja personāls regulāri uzkopj telpas, dezinficē virsmas, kā arī vairākas reizes dienā vēdina telpas.


Muzeja izstāžu un ekspozīciju ēkā apskatāmas ekspozīcijas “Turīga kuldīdznieka dzīvoklis 20. gadsimta sākumā” un “Kuldīga pirms mums”. Līdz 3. oktobrim aplūkojama izstāde “Dvēseļu putenis”, savukārt līdz 27. jūnijam bērni kopā ar vecākiem varēs iepazīt laikmetīgo mākslu izstādē “Tagadmāksla”.


Ņemot vērā šībrīža situāciju valstī, muzeja izstāžu un ekspozīciju ēkā nenotiek ekskursijas, pasākumi un muzejpedagoģijas nodarbības, kā arī nav pieejami īpašie piedāvājumi – programma jaunlaulātajiem, dzimšanas dienas piedāvājums un citas svinības. Kuldīgas novada muzeja speciālisti, izņemot Apmeklētāju centru, apmeklētājus klātienē neuzņem. Nepieciešamības gadījumā lūdzam sazināties attālināti: https://www.kuldigasmuzejs.lv/kontakti.


Kuldīgas novada muzejs aicina sabiedrību būt atbildīgiem un ievērot piesardzības pasākumus, kā arī lūdz atlikt muzeja apmeklējumu cilvēkiem, kuriem ir elpceļu infekcijas slimības simptomi, noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai stingra izolācija.


Ieeja muzeja izstāžu un ekspozīciju ēkā ir bez maksas.


bottom of page